top of page

Det er et hav av muligheter der ute. OG fallgruber.

Bruk en kjentmann som selv har kjøpt bolig i Spania.

Og som i tillegg er nestor på eiendomsmegling og jus.

I forbindelse med mitt eget boligkjøp har jeg vært i kontakt med en rekke "meglerforetak" som selger / megler boliger i Spania. Alle er ikke like seriøse.


Fra min mangeårige virksomhet som statsaut. eiendomsmegler og eiendomsrådgiver i Norge var det naturligvis ikke så vanskelig for meg å lose meg selv gjennom denne slalomløypa. Men jeg hadde aldri klart å få kjøpt meg riktig bolig uten kvalifisert "stifinner" i dette mylderet av tusenvis av objekter i det spanske eiendomsmarkedet. Noen hus er iskalde hvis det har vært feil entreprenør, og noen er iskalde fordi de har feil byggeår etc.


Dette har vært så interessant og spennende at jeg har begynt også å selge boliger i Spania.

Jeg vil gjerne dele med deg nyttig kunnskap - både om eiendomsmarkedet i Spania og også ulike aktiviteter og nettverk som kan være nyttig å ha kunnskap om når du vurderer å leve det gode liv her på Solkysten.. Og jeg har selvsagt hendene på rattet i alle faser av eiendomshandelen din, så jeg kan være stolt av de tjenestene jeg byr på når du skal investere i utlandet.


Jeg har spesialisert meg på salg av nyoppførte boliger.

Har du funnet en annonse på finn eller andre steder du er interessert i - selv om den ikke er annonsert av meg? I Spania er nybygg-markedet tilgjengelig for alle seriøse meglere, så jeg har mulighet for å lose deg i land på absolutt alt av nybygg. Gi meg et vink og en link, så hører du fra meg.


Ellen C Borgenheim

Eiendomsmegler MNEF

bottom of page