top of page

SPANIA: Nå har boligsalget vårt startet opp i Spania

Kjøp Spania-bolig av en norsk eiendomsmegler med solid erfaring

Vurderer du kjøp av bolig i Spania - ta kontakt allerede nå!


Jeg har etablert samarbeid på det Spanske marked med aktører med solid forankring i boligbygging og boligsalg.  Av mange eiendomsbyråer har jeg valgt ut SydenHus® som har 26 års erfaring med boligsalg og boligkjøp for skandinaviske kunder på Costa Blanca.


Boliger i hele Spania har jeg tilgang til - med spesiell vekt på Costa Blanca kysten, med hovedfokus på Costa Blanca Sør.


Selv har jeg kjøpt bolig i dette området, har bosatt meg her som hjem nr 2 og guider deg gjerne til å la din drøm også bli virkelighet.


Har mye å dele med deg både med informasjon om eiendomsmarkedet og objekter og jeg kan også være din inngangsnøkkel til et utvidet sosialt nettverk med det gode liv i Spania hvis du synes det er ønskelig. Ta kontakt så er vi igang. Se mer


Gi meg litt info om dine preferanser dersom du skulle investere i ditt drømmehjem i solens land. Bruk skjemaet på siden her eller send meg en e-post: ellen.c.borgenheim@eiendomsradgiveren.no


Da hører du snart tilbake fra meg med forslag til fremdriftsplan i forhold til de preferanser du har i denne prosessen. Gled deg til visningsturen!

Navn *

Gateadresse / Postnr / Poststed *

Mobil *

Fødselsdato og id-nr i passet *

Har vært på Costa Blanca kysten før (kryss av Ja / Nei ) *

TYPE EIENDOM: Jeg / vi er interessert i (OK m/flere alternativ): *

BELIGGENHET: Lokale preferanser? Spesifiser gjerne nedenfor *

SOVEROM: Antall (minimum): *

PRISKLASSE / BUDSJETT

MELDING: Din situasjon og tidsperspektiv for boligkjøp. Mer om mine preferanser, beliggenhet, soverom m.m. *

bottom of page